Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Amatörlerden Başkan Çetin’e Teşekkür...

Amatörlerden Başkan Çetin’e Teşekkür...

Amatörlerden Başkan Çetin’e Teşekkür...

Çukurova’da faaliyet gösteren amatör spor kulübü baskan ve yöneticileri Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’e tesekkür ziyaretinde bulundu.
Baskan Soner Çetin’i makaminda ziyaret eden amatör kulübü temsilcileri, “Zaman yanimizda oldugunuz ve amatör spor kulüplerine destek verdiginiz için size tesekkür ediyoruz” dediler.


Amatör spor kulüplerinin gençlere spor yapma imkani sagladigini beliren Baskan Soner Çetin, “Biz her branstan amatör spor kulüplerine imkanlarimiz ölçüsünde destek olmaya çalisiyoruz. Biliyoruz ki spor yapan gençler hem kötü aliskanliklardan uzak durur hem de hayatin her alaninda basarili olur. Bu anlamda sizler çok önemli bir görev yapiyorsunuz” ifadelerini kullandi.

 

Baskan Soner Çetin, amatör spor kulübü yöneticilerinin Çukurova ilçesinde takimlarinin maçlarini yapabilecegi nizami ölçülerde bir futbol sahasi olmamasini dile getirmeleri üzerine, “Gençlik Spor Müdürlügü tahsis ettigimiz alana atletizm pisti yapti. Biz de bir öneri götürdük ve atletizm pisti içerisinde kale direkleri dikilmesi ve saha çizgilerinin çekilmesiyle Çukurova’nin bir futbol sahasina kavusabilecegini ifade etmistik. Tribünleri de olan burasinda gerekli çalismanin yapilmasiyla Çukurova nizami bir futbol sahasina kavusur ve Çukurova’daki amatör takimlar maçlarini burada oynayabilir. Bu çalismanin yapilmasini bekliyoruz” diye konustu.

Ziyarette amatör spor kulübü baskan ve yöneticileri Baskan Soner Çetin’e bir de hediye sundu.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli